INTERAKTIV FRÅGESPORT: SPANIENJag försöker alltid att hitta nya former för min frågesport, för att kunna komma ifrån det vanliga mönstret med frågor - svar respektive frågor - alternativsvar. I och med att jag lär mig php öppnas det helt nya möjligheter, vars första jag vill presentera här.
Dina svar påverkar inte bara poängen, utan även följetexten samt även kommande frågor. Du behöver inga hjälpmedel, utan kan köra hela frågesporten online - Dina poäng och utvärderingen kommer automatiskt i slutet.

Tyvärr är det så att somliga varianter av Explorern inte kan bearbeta php ordentligt. Det fungerar dock problemlöst med både Netscape och Mozilla Firefox. Den senare är en webläsare, som jag bara kan rekommendera varmt. Du kan ladda ner den här. Det är inte svårt alls och även den senare hanteringen skiljer sig knappt från Internet Explorer. Firefox är bara säkrare och mer funktionsduglig...
Till downloadsidan

Det här är mitt första, enkla försök. Ändå är jag övertygad om att Du kommer att gilla idén. Feedback tas gärna emot. Skicka helt enkelt ett mail till webmaster@werbeka.com.


Mycket nöje! Här börjar det! Start

Bernhard Kauntz, 2006


Tillbaka till eller till av


last update: 22.06.2006 by webmaster@werbeka.com